Cum comand?

Ești important pentru noi și de aceea iți vom oferi numai produse MullerCraft hand made. De aceea nu avem articole din pele produse in serie. Nu avem așa ceva. Totul este custom made. Totul este creat cu multa atentie pentru detalii, astfel incat produsul final sa fie unul deosebit.

Ai o varietate mare de articole din piele MullerCraft din care poti sa legi ceva pentru tine sau sa gasesti cadoul potrivit.

Daca totusi nu gasesti ceva care sa ti se potriveasca, vom manufactura unul pentru tine, imediat după ce ne asigurăm că am făcut împreună alegerea cea mai bună și după ce ți-am explicat ce primești: un produs din piele nou, creat integral manual, care să te reprezinte în totalitate.

In acest caz sau daca articolul ales nu este pe stoc, nu ar trebui să dureze mai mult de 10 zile pana ce produsul tau MullerCraft este manufacturat, dar nu se știe niciodată ce furtună vine și nu ne este livrată pielea sau alte materiale comandate sau, poate, ne mușcă musca țețe și dormim în loc să îți manufacturăm produsul. Oricum ar fi, când am stabilit ce și cum vei primi, îți spunem și când.

Important este ca datele tale de contact (numele, numărul de telefon și adresa de e-mail) sa fie actualizate in contul tau MullerCraft. Sunt importante si numai asa putem lua legătura cu tine. De acum, ești parte din familia noastră și nu le vom folosi decât să îți dăm de veste despre produsul tău.

Și, din când în când, vei mai primi vești de la noi cu ce am mai făcut în ultima vreme, dar nu prea dese ca să nu te plictisim. Bineinteles, daca esti de acord cu astfel de comunicari.