Garanția produselor MullerCraft

Avem încredere în ceea ce creăm. Suntem convinși de calitatea produselor noastre, a materialelor folosite și a manoperei care le înnobilează. De aceea, garantăm pentru produsele noastre, atât timp cât sunt utilizate în condiții normale.

Pentru orice inconvenient apărut, te rugăm să ne contactezi pentru a găsi o modalitate căt mai rapidă de remediere a acestuia.

Cu toate acestea, te rugăm să ții cont că este vorba despre un produs din piele naturală. De aceea, culoarea se poate modifica prin utilizare, iar pielea poate căpăta un luciu specific sau se poate toci. Toate acestea nu fac decât să ofere o personalitate distinctă fiecarui produs în parte. Cu siguranță nu vor fi două la fel. Și fiecare spune o poveste.

Suntem convinși că produsele fac față unor condiții extreme de utilizare. Totuși, se poate lăsa cu urme, zgârieturi, pete … Expunerea la substanțe chimice poate deteriora pielea. Orice astfel de deteriorare nu face obiectul garanției. Dar veți avea ce povesti … Sau explicații de dat, în cazul în care produsul MullerCraft este unul împrumutat.