Comandă genți sau accesorii MullerCraft

Cum comand ?

Ești important pentru noi. De aceea nu iți vom oferi un produs din piele de pe stoc. Nu avem așa ceva. Totul este custom made.

Totul este creat special pentru tine, după ce ne asigurăm că am făcut împreună alegerea cea mai bună și după ce ți-am explicat ce primești: un produs din piele nou, creat integral manual, care să te reprezinte în totalitate. Dacă produsele noastre nu ți se potrivesc, nu ți le vom vinde.

Nu ar trebui să dureze mai mult de 10 zile, dar nu se știe niciodată ce furtună vine și nu ne este livrată pielea sau alte materiale comandate sau, poate, ne mușcă musca țețe și dormim în loc să îți manufacturăm produsul. Oricum ar fi, când am stabilit ce și cum vei primi, îți spunem și când.

Dă-ne numele, numărul de telefon și adresa de e-mail ca să putem lua legătura cu tine. De acum, ești parte din familia noastră și nu le vom folosi decât să îți dăm de veste despre produsul tău.

Și, din când în când, vei mai primi vești de la noi cu ce am mai făcut în ultima vreme, dar nu prea dese ca să nu te plictisim.