Povestea MullerCraft

Te poftim să pășești în lumea MullerCraft, să vezi ce înseamnă lucrurile din piele făcute manual. Și pentru că nouă ne place, îți dăm posibilitatea și ție să alegi. Parafrazându-l pe Henry Ford, “poți alege orice culoare, atât timp cât este maro” sau, în engleză pentru că așa a fost grăită, “You can have any colour you want, as long as it’s brown”. Bine, era vorba despre negru, dar nu mai contează.

Cu multă pasiune pentru cei dragi. Trăiește experiența MullerCraft. 100% handmade.

Bucuria din ochi și surâsul din colțul buzelor care spuneau “Uaa!!!”, pasiunea, încăpățânarea de a nu renunța la ce înseamnă a crea și nopți nedormite.Așa a început și așa continuă MullerCraft!

La început a fost pasiunea pentru lemn, pentru sculptură, pentru a descoperi în lemn ce altora le era ascuns. Lucruri mici, dar cu multă atenție la detalii, pentru că acestea dau valoare.

Apoi s-a născut fiica mea și, pentru că din acel moment tot ce cream îi era dedicat și pentru că sculptura însemna ciocănit, tăiat, rumeguș, praf de șlefuit și nu mai aveam voie … am făcut loc creării din piele. Un material la fel de nobil și plin de viața ca și lemnul. Mai puțin zgomot și mai putină mizerie, dar la fel de multă unicitate în fiecare obiect.

Am schimbat uneltele, am căutat pielea din care să pot face manual lucruri de care să fiu mândru, am testat, am învațat și am găsit aceeași bucurie în a crea.

De la gentuțe mici, brățări și inele din piele pentru fiica mea, la genți pentru mami, totul a fost conceput să fie privit cu admirație. Să poarte amprenta personalității lor. Delicat, dar și durabil, clasic, dar și elegant. Acel ceva pe care doar experimentându-l îl poți înțelege. Totul făcut manual, totul unic, totul perfect. Până la cea mai mică imperfecțiune. Nu în serii de piese identice. Fiecare lucru e unic. Făcut la comandă. Făcut de mâini, pentru suflet.