Termeni și condiții

Condițiile prezentate mai jos se consideră ca fiind acceptate prin utilizarea site-ului www.MullerCraft.ro (accesul, vizitarea, navigarea, înscrierea la newsletter, comanda și achiziționarea produselor). Prezentul document, prin conținutul său, pune la dispoziția utilizatorilor Termenii și Condițiile de utilizare pentru site-ului www.MullerCraft.ro

www.MullerCraft.ro își rezervă dreptul de a modifica aceste condiții în orice moment, fără a fi necesară notificarea prealabilă a persoanelor care utilizează site-ul, denumite în continuare „Utilizatori”, modificări ce vor deveni efective în momentul publicării lor pe site. Utilizatorii vor avea în permanență acces la Termeni și Condiții, pentru a le putea consulta în orice moment.

 

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Conținutul site-ului www.MullerCraft.ro (cu titlul de exemplu, dar fără a se limita la imagini, texte, grafică web, programe și alte date) nu poate fi, parțial sau integral, utilizat, distribuit, reprodus, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Modificarea, copierea, transmiterea, reproducerea, includerea în alte lucrari a conținutului acestui site sau a oricărei părți a acestuia sunt interzise. Extragerea oricărei informații urmată de orice utilizare în scopuri comerciale care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularului drepturilor de proprietate constituie o încalcare a termenilor și condițiilor.

Utilizatorii sunt de asemenea de acord să nu interfereze în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care restricționează sau previn utilizarea, copierea de conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului

Te rugăm să te asiguri că ai verificat specificațiile produsului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și www.MullerCraft.ro sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului său, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului.

Pentru a returna produsele, clientul are obligația de a notifica în scris www.MullerCraft.ro despre intenția sa prin e-mail la adresa atelier@MullerCraft.ro în maxim 48 de ore de la primirea produsului. Produsele vor fi returnate în maximum 14 zile de la data primirii coletului. Produsele returnate trebuie să aibă ambalajul original și actele care le-au însoțit și să nu prezinte nicio urmă de uzură și/sau deteriorare. În caz contrar, solicitarea de returnare va fi refuzată, iar sumele achitate nu vor fi restituite. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, acesta fiind responsabil și de eventualele deteriorări sau pierderi ale produselor pe timpul transportului de retur.

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice. În maxim 30 de zile lucrătoare, îți vom înapoia contravaloarea produselor. Suma înapoiată este strict formată din contravaloarea produselor și nu cuprinde taxele de transport. www.MullerCraft.ro își rezervă dreptul să nu accepte primirea coletelor retur fără o notificare scrisă prealabilă.

Declinarea responsabilității

Ne străduim ca informațiile referitoare la produsele oferite pe site-ul www.MullerCraft.ro să fie corecte și actualizate. Cu toate acestea, nu poate fi exclusă posibilitatea apariției unor erori. În cazul apariției erorilor, vom încerca să le remediem cât de repede posibil.

Încercăm să îți prezentăm fiecare produs cât mai exact, totuși nu putem fi răspunzători pentru eventualele diferențe între culoarea reală a produsului și cea afisată pe monitorul utilizatorului. Culorile produselor afișate pot apărea diferit pe monitorul utilizatorului (de ex. datorită tipului sau configurării acestuia). Totodată, fiind vorba despre produse manufacturate din piele naturală, pot să apară diferențe de textură și/sau culoare între produse, fiecare dintre ele fiind unic.

www.MullerCraft.ro nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele greșeli de editare și/sau tipărire, în ceea ce privește produsele, prețurile și specificațiile acestora. În cazul în care se constată o astfel de eroare, comanda în cauză va fi anulată, iar clientului i se va aduce acest aspect la cunostință.

www.MullerCraft.ro poate include în conținut link-uri către alte site-uri. www.MullerCraft.ro nu se face responsabil pentru conținutul acestor site-uri.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.MullerCraft.ro , utilizatorul își dă acordul asupra faptului că legile Române vor guverna Termenii și Condițiile de utilizare și orice dispută care ar putea apărea între utilizatori și www.MullerCraft.ro și/sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte, se va încercă mai întâi rezolvarea pe cale amiabilă a acestora, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

www.MullerCraft.ro își rezervă dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului în orice moment și la orice interval de timp ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția utilizatorilor prin intermediul acestui site fără notificare prealabilă.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri în legatură cu termenii și condițiile de utilizare, te rugăm să ne contactezi prin intermediul formularului de contact, la telefon 0722.32.88.51 sau pe email la atelier@MullerCraft.ro